null

Trouwen

 

 

BEKIJK DE ONLINE BROCHURE

 

Het 17 eeuwse Landgoed het Laer, vormt natuurlijk een prachtige decor voor een huwelijksvoltrekking. Het is toegestaan om zowel binnen als buiten te trouwen. De mogelijkheden zijn legio. Laat u inspireren met de impressies voor binnen en/of buiten trouwen. 

Kosten
Trouwen op Landgoed het Laer hoeft helemaal niet duur te zijn. Wanneer u uw bruiloft laat plaats vinden op Landgoed het Laer, huurt u de locatie volledig exclusief. Dit betekent dat u zowel het huis als de tuinen de gehele dag kunt gebruiken. 

Op Landgoed het Laer is het mogelijk om alleen de ceremonie te laten plaats vinden, maar ook de combinatie met de foto reportage, receptie, het diner, en natuurlijk het feest zijn mogelijk. Een huwelijk is maatwerk, maar wij laten u met alle plezier enkele scenario’s zien. Uiteindelijk zullen uw eigen wensen en ideeën bepalen hoe  de huwelijksdag ingevuld wordt. Daarbij helpen wij uiteraard graag.

Voorbeelden huwelijk inclusief kosten:

 

Ondertrouw en trouwambtenaar
Voor het vastleggen van de officiële afspraken omtrent uw huwelijksvoltrekking dient u contact opnemen met de Gemeente Ommen, 140529. Kijkt u voor meer informatie op de website van de gemeente of op bijgaand bestand


Bruidstaart
Op uw huwelijksdag mag natuurlijk de bruidstaart niet ontbreken. Van een traditionele tot een zeer exclusieve taart, alles behoort tot de mogelijkheden. Wij hebben al jaren lang goede contacten voor bruidstaarten. Altijd naar volle tevredenheid. Wij adviseren u hierover graag.

Diner
Een sfeervol diner met uw familie en vrienden kan ook plaats vinden op Het Laer. Op ons pagode bordes verzorgen wij graag een meergangen diner, walking dinner of een uitgebreide barbecue. Live muziek tijdens uw diner? Voetjes van de vloer! Een diner dansant is ook mogelijk. Het menu wordt in overleg met u samengesteld.

Feest
Een spetterend avondfeest behoort ook tot de mogelijkheden. De bijzondere locatie gecombineerd met de informele sfeer doet uw avondfeest slagen. Wat dacht u van een feestelijke welkomstcocktail bij de ontvangst om te beginnen, daarna serveren wij drankjes naar keus.

Hierbij serveren wij uw gasten graag een heerlijk luxe bittergarnituur, bijvoorbeeld onze huisgemaakte crostini's. Een uitgebreid mediterraans hapjesbuffet is ook mogelijk. Ter afsluiting van de avond serveren wij een glaasje bruidstranen. Dit staat symbool voor het vertrek van de bruid.

Wij hebben informatie voor u klaarliggen over verschillende bands die tijdens uw trouwdag op kunnen treden. Wij adviseren u bij de keuze van de muziek rekening te houden met de beschikbare ruimte en het karakter van de locatie.