Zalen

Wij organiseren met veel aandacht uw bijeenkomsten, vergaderingen, presentaties, congressen en bedrijfsfeesten. Landgoed het Laer biedt een groot aantal mogelijkheden en ruimten, afhankelijk van het doel en het aantal gasten. Natuurlijk beschikt het gehele Landgoed over gratis draadloos internet en apparatuur.

KLIK OP DE FOTO'S VOOR SFEERIMPRESSIES

De Laer Zaal  ~  49 m2

De Laer Zaal ~ 49 m2

Mooie lichte ruimte aan de voorkant van het Landgoed. Deze ruimte is te koppelen met de van Pallandt Zaal waardoor er nog meer ruimte beschikbaar komt.  

U-vorm: 40

Carré:  44

Theater: 120

Cabaret: 60

 

De van Pallandt Zaal ~ 77 m2

De van Pallandt Zaal ~ 77 m2

Deze zaal lig aan de achterzijde van het huis en heeft zicht op de tuinen van het Landgoed. Deze ruimte is te koppelen met de Laer Zaal en het Bordes waardoor het Laer ook voor grotere gezelschappen geschikt is.  

U-vorm: 40

Carré:  44

Theater: 120

Cabaret: 60

 

De Heerenkamer ~ 28 m2

De Heerenkamer ~ 28 m2

De Heerenkamer is een sfeervolle rustige kamer die geschikt is voor een kleiner gezelschap. Deze ruimte wordt veel ingezet voor private dining, vergaderen en besprekingen.

U-vorm: ongeschikt

Carré: 12

Theater: 18

Cabaret: ongeschikt

 

Het Bordes ~ 100 m2

Het Bordes ~ 100 m2

Het Bordes, met glazen overkapping en een trap naar de tuin, is gelegen aan de van Pallandt Zaal. De glazen overkapping kan bij droog weer open waardoor het huis een mooie verbinding met de tuinen krijgt. Deze ruimte met eigen bar wordt veel ingezet voor buffetten, feesten en staande recepties.

U-vorm: 16

Carré:  20

Theater: 100

Cabaret: 16

 

Het Souterain ~63 m2

Het Souterain ~63 m2

Het Souterain is beneden gelegen aan de achterkant van het Laer. Deze ruimte beschikt over een eigen bar waardoor deze ruimte een gezellig karakter heeft.

U-vorm: 10

Carré:  20

Theater: 35

Cabaret: 20