Vergaderen

Wij organiseren met veel aandacht uw bijeenkomsten, vergaderingen, presentaties, congressen en bedrijfsfeesten. Landgoed het Laer biedt een groot aantal mogelijkheden en ruimten, afhankelijk van het doel en het aantal gasten. Natuurlijk beschikt het gehele Landgoed over gratis draadloos internet en apparatuur

Laer Zaal ~ 64 m2

Mooie lichte ruimte aan de voorkant van het Landgoed. Deze ruimte is te koppelen met de van Pallandt Zaal waardoor er nog meer ruimte beschikbaar komt. Zeer geschikt voor aantallen tot 50 personen.


Opstelling Aantallen
Carré 24
Cabaret 20
Theater 50

Van Pallandt Zaal ~  78 m2

Deze zaal ligt aan de achterzijde van het huis en heeft zicht op de tuinen van het Landgoed. De ruimte is te koppelen met de Laer Zaal en het Bordes.  .


Opstelling Aantallen
Carré 24
Cabaret 44
Theater  60

Bordes ~ 100 m2

Het Bordes ligt aan de achterzijde van het huis met zicht op de tuinen van het Landgoed. Deze ruimte met eigen bar wordt veel ingezet voor buffetten, partijen en recepties.


Opstelling Aantallen
Carré 24
Cabaret 44
Theater  60

Heerenkamer ~ 25 m2

De Heerenkamer is een sfeervolle rustige kamer die geschikt is voor een kleiner gezelschap. Deze ruimte wordt veel ingezet voor private dining, vergaderen en besprekingen.


Opstelling Aantallen
Carré 12
Theater 18

Souterrain ~ 63 m2

Het Souterrain is beneden gelegen aan de achterkant van het Laer. Deze ruimte beschikt over een eigen bar waardoor deze ruimte een gezellig karakter heeft.


Opstelling Aantallen
Carré 20
Cabaret 20
Theater 35