REVIEWS

Heeft u ervaringen met het Laer, dan horen wij die natuurlijk graag. Laat onderstaand uw bericht achter.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Bas & Chantal
6 januari 2018

Wij hebben onze hele trouwdag op Landgoed het Laer gevierd. Het is een hele mooie locatie die we iedereen aan kunnen raden. De tuin is prachtig en de ruimtes binnen bieden veel mogelijkheden. 

Het weer viel op onze trouwdag wat tegen, maar doordat we een prachtige stertent op mochten zetten in de tuin, konden we de ceremonie en het diner toch buiten houden. Wij hadden iemand ingehuurd voor de styling en met veel bloemen en lampionnen zag het er prachtig uit. De locatie was hierin heel flexibel en dacht ook mee over de opstelling van de ceremonie etc. Ook mochten we voor de kinderen een springkussen opzetten in de tuin.

De borrel hielden wij op Het Bordes, wat een hele gezellige ruimte is. Het diner was buiten in de tuin in de tent. Het eten was heerlijk en het personeel heel vriendelijk. 
Voor het feest hadden wij een vrij grote band en was er een vrij groot podium nodig, maar er was voldoende ruimte op de dansvloer en deze was de hele avond gezellig goed gevuld. Een groot voordeel van Landgoed Het Laer is dat de ruimte naast de grote zaal, het Bordes, een hele gezellige ruimte is waar je ook als de band speelt, gezellig een drankje kan doen en elkaar goed kan verstaan terwijl het er toch echt mee verbonden is. Dat vonden de gasten die niet wilden dansen erg prettig!

Veel van onze gasten verbleven na het huwelijk in Hotel de Zon, op loopafstand van het Laer, en de borrel in de bar van het hotel na ons huwelijk was ook erg gezellig!

Kortom; wij kunnen iedereen aanraden om z’n huwelijk op Landgoed het Laer te vieren.

Mark Jan & Kim

juli 2017

Wij werden verliefd op de prachtige tuinen van Landgoed het Laer voor onze buitenbruiloft in Bohemien/Festival style! Het Laer heeft er alles aangedaan om onze droomdag te verwezenlijken. Er werd altijd gedacht in oplossingen in plaats van dat dingen niet konden.

 

Op onze trouwdag zelf maar ook de dag ervoor tijdens de voorbereidingen is er door het personeel keihard gewerkt en waren ze erg behulpzaam en hartelijk. Het Laer bied zowel binnen als buiten erg veel opties zodat je helemaal je eigen invulling aan je dag kunt maken! 


Bijeenkomst op het Laer 2017

Prettige ontvangst, prima bediening, en - niet onbelangrijk - heerlijk eten. Prachtig opgemaakt, divers aan smaken, iedere gang was een feestje. De minder voor de hand liggende, maar uitstekende keuze in wijnen maakte het af. Dit is wat ons betreft een van de absolute toppers in de regio.