Een Intieme dag(circa 24 gasten) met groot feest (circa 100 gasten)

Viert u de mooiste dag van uw leven graag met een klein gezelschap, maar ook met een knallend feest en veel kennissen en vrienden?

Van huwelijksceremonie tot en met het feest geven wij u een idee hoe zo’n dag eruit kan zien.


PROGRAMMA

14.00 uur             
Ontvangst van de gasten op landgoed het Laer met koffie/thee in één van onze sfeervolle landgoed ruimtes.

14.30 uur             
De gasten staan boven aan de trap en verwelkomen het bruidspaar wanneer deze arriveert op het landgoed. Vervolgens neemt iedereen plaats in de van Pallandt zaal waar de ambtenaar van de burgerlijke stand staat te wachten voor de ceremonie. Bij mooi weer, kan deze ceremonie natuurlijk ook plaats vinden in de tuinen van het Laer.

15.15 uur             
Na het jawoord openen wij het bordes en staat onze bediening met een vrolijk glas bubbels op het bruidspaar en de gasten te wachten. Het glas wordt geheven en er wordt feestelijk geproost en gegeten van de bruidstaart.

16.00 uur             
De ‘toost op het bruidspaar’ loopt geleidelijk over in een informele borrel met diverse hapjes op de (sta)tafels. Met een mooi glas wijn in de hand genieten van de omgeving, de sfeer en met verschillende mensen een gezellig praatje maken.

17.30 uur             
Op het Bordes serveren wij een aperitief. Om de smaakpapillen alvast te prikkelen heeft onze chef-kok een passende amuse gemaakt.

18.00 uur             
Wij nodigen het gezelschap uit voor het huwelijksdiner in een van onze landgoed ruimtes.  En op een zomerse, zwoele avond is het ook mogelijk om het diner in de tuin te laten plaatsvinden. Onze chef-kok heeft een heerlijk 3-gangen diner voor u bereid, waarbij elke gang wordt begeleid door een passende wijn.

Omdat wij in onze landgoedkeuken werken met seizoen- en streekeigen producten van onze favoriete leveranciers, kunt u een smakelijk diner verwachten! Onze kok kan het diner samenstellen met de creativiteit van de dag, maar u kunt ook één maand voor uw trouwdag de invulling van het diner met onze chef-kok bespreken, zodat het diner geheel naar uw ‘smaak’ is..

20.00 uur            
De gasten hebben even de tijd voor zichzelf en kunnen zich opfrissen of verkleden voor het feest.

20.30 uur            
Aanvang van een wervelend feest op het Landgoed met standaard dranken van de bar bestaande uit wijn, fris, vruchtensap, water, binnenlands gedistilleerd en bier. De zaal is informeel ingericht, met statafels en een paar kleine zitjes. Maar vooral met genoeg ruimte, zodat iedereen lekker kan bewegen en met iedereen een praatje kan maken.

Wij zetten diverse borrel garnituur op de bar en de (sta)tafels, zodat uw gasten altijd wat te knabbelen hebben bij hun drankje. Wat later op de avond bieden wij uw gasten diverse culinaire koude en warme hapjes aan (in dit scenario is uitgegaan van 3 stuks per persoon).     

Na een onvergetelijke dag  sluit u het feest af rond 00.30 uur waarna u de huwelijksnacht door brengt in onze imposante balkonkamer met ligbad en groot balkon, waarvandaan u een adembenemend uitzicht heeft. Ook voor de ouders en 2 getuigen met partner zijn in bovenstaande indicatie al een kamer meegenomen.

Met overnachting 24 personen/12 kamers        
Na een onvergetelijke dag kunt u de huwelijksnacht doorbrengen in één van onze op loopafstand gelegen hotels. De Zon Hotel & Restaurant**** of Hampshire Hotel & SPA – Paping***. Ook uw gasten kunnen blijven overnachten in één van onze hotelkamers. Na het ontwaken kunt u samen met uw gezelschap onder het genot van een regionaal ontbijtbuffet nog heerlijk nagenieten van uw sprookjesachtige huwelijksdag.

De kosten voor bovenstaand programma starten bij € 5900,00
Voor overnachtingen geldt een extra voordelig tarief voor de gasten van het bruidspaar