Een Intieme dag (circa 24 gasten)

Viert u de mooiste dag van uw leven graag met een klein gezelschap?

Van huwelijksceremonie tot en met het afzakkertje na het diner geven wij u een idee hoe zo’n intiem huwelijksfeest eruit kan zien.


PROGRAMMA

14.00 uur             
Ontvangst van de gasten op landgoed het Laer met koffie/thee in één van onze sfeervolle landgoed ruimtes.

14.30 uur             
De gasten staan boven aan de trap en verwelkomen het bruidspaar wanneer deze arriveert op het landgoed. Vervolgens neemt iedereen plaats in de van Pallandt zaal waar de ambtenaar van de burgerlijke stand staat te wachten voor de ceremonie. Bij mooi weer, kan deze ceremonie natuurlijk ook plaats vinden in de tuinen van het Laer.

15.15 uur             
Na het jawoord openen wij het bordes en staat onze bediening met een vrolijk glas bubbels op het bruidspaar en de gasten te wachten. Het glas wordt geheven en er wordt feestelijk geproost en gegeten van de bruidstaart.

16.00 uur             
De ‘toost op het bruidspaar’ loopt geleidelijk over in een informele borrel met diverse hapjes op de (sta)tafels. Met een mooi glas wijn in de hand genieten van de omgeving, de sfeer en met verschillende mensen een gezellig praatje maken.

17.30 uur             
Op het Bordes serveren wij een aperitief. Om de smaakpapillen alvast te prikkelen heeft onze chef-kok een passende amuse gemaakt.

18.00 uur             
Wij nodigen het gezelschap uit voor het huwelijksdiner in een van onze landgoed ruimtes.  En op een zomerse, zwoele avond is het ook mogelijk om het diner in de tuin te laten plaatsvinden. Onze chef-kok heeft een heerlijk 3-gangen diner voor u bereid, waarbij elke gang wordt begeleid door een passende wijn.

Omdat wij in onze landgoedkeuken werken met seizoen- en streekeigen producten van onze favoriete leveranciers, kunt u een smakelijk diner verwachten! Onze kok kan het diner samenstellen met de creativiteit van de dag, maar u kunt ook één maand voor uw trouwdag de invulling van het diner met onze chef-kok bespreken, zodat het diner geheel naar uw ‘smaak’ is..

21.30 uur             
Na het diner keert iedereen tevreden naar huis. Het is ook mogelijk om in de pub in ons hotel de Zon nog even na te genieten van het diner en een overnachting eraan vast te knopen. De kosten hiervoor zijn hieronder weer gegeven.

Met overnachting 24 personen/12 kamers        
Na een onvergetelijke dag kunt u de huwelijksnacht doorbrengen in één van onze op loopafstand gelegen hotels. De Zon Hotel & Restaurant**** of Hampshire Hotel & SPA – Paping***. Ook uw gasten kunnen blijven overnachten in één van onze hotelkamers. Na het ontwaken kunt u samen met uw gezelschap onder het genot van een regionaal ontbijtbuffet nog heerlijk nagenieten van uw sprookjesachtige huwelijksdag.

De kosten voor bovenstaand programma starten bij € 2600,00
De kosten voor bovenstaand programma inclusief overnachtingen starten bij € 3600,00