JA, Ik WIl....

Wanneer u uw bruiloft laat plaats vinden op Landgoed het Laer, huurt u de locatie volledig exclusief. Dit betekent dat u zowel het huis als de tuinen de gehele dag kunt gebruiken. En dit hoeft helemaal niet duur te zijn. Trouwen op het landgoed kan al vanaf € 350,00 aan locatiekosten. 

 

Op Landgoed het Laer is het mogelijk om alleen de ceremonie te laten plaats vinden, maar ook de combinatie met de foto reportage, receptie, het diner, en natuurlijk het feest zijn mogelijk. Een huwelijk is maatwerk, maar wij laten u met alle plezier enkele scenario’s zien. Uiteindelijk zullen uw eigen wensen en ideeën bepalen hoe  de huwelijksdag ingevuld wordt. Daarbij helpen wij uiteraard graag.

 

Voorbeeld invulling dag:

Inspiratie nodig?


Wij werken op Landgoed het Laer niet volgens een "standaard" programma. Een ceremonie, feest of receptie is juist uniek als de persoonlijke wensen hierin zijn verwerkt. 

 

Door onze jarenlange ervaring weten we wat er allemaal bij zo'n dag komt kijken. De route er naar toe, willen we dan ook zo ontspannend mogelijk maken. 

Ondertrouw en trouwambtenaar

Voor het vastleggen van de officiële afspraken omtrent uw huwelijksvoltrekking dient u contact opnemen met de Gemeente Ommen, 140529. Kijkt u voor meer informatie op de website van de gemeente of op bijgaand bestand

 

We hebben speciaal voor trouwceremonies een brochure samengesteld met de vele mogelijkheden die er zijn op ons landgoed. Deze is hier te downloaden of online in te zien via onderstaande link.

 


ONLINE BROCHURE INZIEN?


Plan een vrijblijvende afspraak om te kijken hoe jullie ideale dag eruit kan komen te zien. We kijken in deze afspraak naar alle mogelijkheden op het Landgoed en maken een passend voorstel afgestemd op het beschikbare budget.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.