Trouwen in 2022
Landgoed 't Laer
image

Trouwen in 2022

Wij hebben nog enkele data beschikbaar. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak en bezichtiging: 0529 455 550 of info@laer.nl

 

Vintage website 2.png
Peter van der Lingen fine art weddings-1.jpg

Nieuws van Landgoed het Laer

Op Landgoed het Laer worden avonturen beleefd met passie, humor en af en toe een traan. Graag delen we deze avonturen met jullie en nemen we jullie mee op de reis naar deze unieke locatie.

Juni 2022

We zijn weer terug met de Pinksterfair op Het Laer! Op 4, 5 en 6 juni staat de tuin van het landgoed vol met vele verschillende kramen en activiteiten voor het hele gezin! Uiteraard kan er ook heerlijk gegeten worden met fijne muziek op de achtergrond.

Tickets zijn verkrijgbaar via https://www.pinksterfairhetlaer.nl/bezoekers/kaartverkoop/.

Tot dan!

Maart 2022

Maak jij ons team nóg leuker?


Na een succesvolle opendag afgelopen 20 maart, zijn wij nog op zoek naar nieuw personeel voor Hotel de Zon, Paping Hotel & Spa, Landgoed Het Laer, Restaurant Hooge Graven en VechtdalFood Catering!

Ben jij onze nieuwe aanwinst? Stuur gerust een WhatsApp bericht naar 0529 - 455 550 of bel!
Kijk op hoteldezon.nl/werken-bij voor de vacatures!

November 2021

Bijzondere fotoshoot: Vintage Chique Dinner
In november was Landgoed het Laer het decor voor een bijzondere fotoshoot van Isa Plegt van Niek Erents Fotografie. Het landhuis en de modellen werden omgetovered naar de roaring 20s en zo gingen we even terug in de tijd. Het resultaat is bijzonder mooi!