Trouwen in 2022
Landgoed 't Laer
image

Trouwen in 2022

Wij hebben nog enkele data beschikbaar. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak en bezichtiging: 0529 455 550 of info@laer.nl

 

Rengers-0708.jpg
DM Fotografie x Het Laer-11.jpg
DM Fotografie x Het Laer-26.jpg
DM Fotografie x Het Laer-1.jpg

Trouwen op Landgoed het Laer

In het eeuwenoude Laerbos begint jullie sprookje wanneer jullie het terrein van Landgoed het Laer op komen. Jullie worden hartelijk ontvangen door onze ervaren weddingplanners, die samen met jullie de trouwdag samenstellen en leuke en passende tips geven. Wij zorgen ervoor dat jullie bijzondere dag tot in de puntjes wordt geregeld.

Op de dag van jullie bruiloft is het landhuis en de tuin naar jullie wensen versierd en straalt het een magische sfeer uit. Jullie gasten worden hartelijk ontvangen door ons professionele team. Glimlachend kijken jullie naar elkaar, terwijl jullie elkaar het jawoord geven.

Het landhuis, het prieel en de tuinen bieden ook een prachtige achtergrond voor trouwfoto’s. Na de toost kan er worden gedineerd in de tuin of het landhuis en worden jullie smaakpapillen verrast door heerlijke culinaire gerechten van Nick Schuld.

Of jullie nu willen trouwen in de lente, zomer, herfst of winter, wij regelen met veel plezier voor jullie een dag om nooit te vergeten. Van een klassieke bruiloft tot een festival wedding alles is mogelijk.

Elke bruiloft is uniek. Wil jij bijzonder entertainment, een kleurrijke lasershow, opvallende tuinversiering of speciaal meubilair? Geen probleem! Samen maken we er een onvergetelijke dag van!